Mayor La Grotta Verde Grand Resort

Griekenland, Corfu

4/5
Het luxe adults only 4-sterrenhotel Mayor La Grotta Verde Grand Resort is gebouwd op een rots in Agios Gordios en wordt omringd door een prachtig groen landschap. Het strand ligt ook nog eens zowat voor de deur. Hier verwen je jezelf met culinaire hoogstandjes, geniet je van het waanzinnig mooie zeezicht en kun je ontspannen bij de twee zwembaden of met een koel drankje op het dakterras. Voor de sportievelingen worden er leuke activiteiten georganiseerd zoals yoga en kunnen de wellnessliefhebbers zich vermaken in de spa met onder andere een jacuzzi. Mayor La Grotta Verde Grand Resort is de ideale plek voor een rustgevende vakantie op Corfu!
Mayor La Grotta Verde Grand Resort is gelegen in Agios Gordios op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Mayor La Grotta Verde Grand Resort’ aanbieden.
Beoordeling: Onbekend

Bekijk alle prijzen voor Mayor La Grotta Verde Grand Resort

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Mayor La Grotta Verde Grand Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Mayor La Grotta Verde Grand Resort is te boeken vanaf €840 via Vakantie Discounter. Vanaf €840
Het Mayor La Grotta Verde Grand Resort is te boeken vanaf €953 via Prijsvrij. Vanaf €953