Acharavi Griekenland

Deze badplaats in het noorden van Corfu, bruist van de energie. Het is een moderne plaats, die aan de voet ligt aan de hoogste berg van Corfu; de Pantakrator met zijn 917 meter hoogte. Acharavi ligt op 37 kilometer van de hoofdstad Corfu Stad. Achavari heeft ook een functie voor de omringende dorpjes, het biedt namelijk veel faciliteiten zoals banken en bijvoorbeeld een tandarts. Deze bestemming is zeer geliefd bij koppels en gezinnen. De reden hiervoor is dat je in alle rust kunt genieten van uitgestrekte stranden en de horecagelegenheden waar het goed vertoeven is. In de restaurants kun je genieten van heerlijke visgerechten, echt Grieks eten, grill en heerlijke desserts.
Hou je wel van een stukje historie? Acharavi heeft een folklore museum, bovendien is er een archeologische vindplaats van de Romeinse baden. Hier vind je resten van een Romeins badhuis. Echt de moeite waard om te zien!
Boot Corfu

Alle bezienswaardigheden Acharavi

Acharavi Hotels

Zin om uit te gaan? Dat kan prima in Acharavi. Je vindt hier uitstekende bars, waar vaak thema avonden worden georganiseerd. Denk hierbij aan karaoke avonden, maar ook aan livemuziek en quizavonden. Deze horecagelegenheden bevinden zich rond het strand, hier kun je dus niet alleen genieten van muziek en heerlijk en drinken, bovendien word je hier ook nog eens wordt getrakteerd op fraaie vergezichten.
Vanaf de hoofdweg in Acharavi vind je allemaal kleine weggetjes die naar het strand lopen. Voor kinderen is het superleuk om een bezoek te brengen aan het waterpark Hydropolis. Hotels zijn er ook in Acharavi, bijvoorbeeld het Acharavi Beach Hotel en het Lena Mare Boutique Hotel.

Het weer in Acharavi

Bekijk aanbiedingen voor Acharavi

Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.

Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.

Waar ligt Acharavi?


Top 3 Bezienswaardigheden in Acharavi

1. Romeinse termen De romeinse termen van Acharavi vind je aan de hoofdweg richting Sidari. De moeite waard om te bezoeken.
2. De berg Pantakrator Deze berg is maar liefst 917 meter hoog, bovenop de berg heb je een schitterend uitzicht over het eiland.

3. Folklore Museum of Acharavi
Hou je wel van een stukje geschiedenis? Breng dan zeker zeker een bezoek aan dit museum.