Webcam Corfu

Steeds vaker zien we de mogelijkheid om via internet openbare camera’s te bekijken. Van de snelwegen, leuke locaties en dus ook van Corfu. Want zeg nu zelf, wat is er leuker als de vakantie naar Corfu is geboekt, om alvast te zien wat voor heerlijk weer het er is?

Webcam Paleokastritsa

Live Cam Corfu - Palaiokastritsa

Webcam Sidari

Live Cam Corfu - Sidari

Webcam Kalami

Live Cam Kalami - Corfu

Bekijk webcams op Corfu

Via de Corfu webcam kun je alvast een kijkje nemen op het heerlijke strand van Corfu. Bekijk het weer, de zee en het strand en laat het een onderdeel zijn van je voorpret. Fantaseer er vast op los dat jij straks ook op dat strand ligt en geniet van een heerlijk zonnetje.

Bekijk webcams in alle steden van Corfu

Natuurlijk is het mogelijk om het strand te bekijken, en dat zal ook vaak het eerste zijn waar je naar kijkt, maar er zijn veel meer plekken om te bezichtigen via de webcam. Zo staat er een webcam in de grotere steden, bij speciale objecten en op het strand.

Live meekijken op jouw vakantiebestemming

Tegenwoordig zijn er heel veel locaties waar we heen kunnen op vakantie. De keuze wordt groter, het aanbod wordt groter, maar daarmee wordt het ook lastiger om te kiezen wat jouw volgende bestemming wordt. Zeker als je ergens naar toe wilt gaan waar je nog nooit bent geweest, kan dit een puntje zijn om even bij stil te staan. Want is die locatie wel zo leuk? Kan er veel? Is het er eigenlijk erg druk? Google maps geeft al jaren de mogelijkheid om een locatie al wat te bekijken voordat je ernaartoe gaat. Maar dan wel door middel van foto’s. Ondanks dat je met Google maps het idee kunt krijgen dat je door de straten wandelt, blijft het toch altijd een foto en een stilstaand beeld. Een webcam brengt daar dus verandering in. Door van tevoren de webcam te bekijken heb je al een beetje het idee waar je naar toe gaat. Hoe het er uit ziet en of het je bevalt. Natuurlijk kun je er geen rechten aan ontlenen maar het is wel een manier om een makkelijkere keuze te maken.

Webcams op belangrijke momenten op Corfu

Ook wanneer er op de locatie van de webcam een belangrijke gebeurtenis plaats vindt, dan is het leuk om dit via de webcam te volgen. Op deze manier ben je er toch een beetje bij en kun je mee genieten. De camera’s zijn realtime, wat inhoudt dat wat jij ziet ook echt op dat moment gebeurt.

Boek vandaag jouw vakantie naar Corfu

Tui
Op dit moment zijn er 3219 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Prijsvrij
Op dit moment zijn er 219 vakanties beschikbaar.
8,9
4.55/5
Corendon
Op dit moment zijn er 911 vakanties beschikbaar.
9,4
4.55/5
Suntip
Op dit moment zijn er 917 vakanties beschikbaar.
9,1
4.55/5
Logo De Vakantiediscounter
De Vakantiediscounter
Op dit moment zijn er 212 vakanties beschikbaar.
8,9
4.55/5
Sunweb
Op dit moment zijn er 1221 vakanties beschikbaar.
9,4
4.55/5