Wat zijn de populairste uitgaanplekken op Corfu?

Vind jij het tijdens je vakantie leuk om uit te gaan? Wil je bijvoorbeeld naar een discotheek, een bar of een andere uitgaansgelegenheid toegaan? Op Corfu heb je daar meer dan voldoende mogelijkheden voor. Corfu staat niet direct als een feesteiland bekend, maar toch kun je op Corfu uit veel uitgaansgelegenheden kiezen.

Uitgaan op Corfu

Wil je op Corfu van gezellige en leuke feesten genieten? Kijk dan eens de uitgaansgelegenheden in de onderstaande plaatsen.

Kerkyra

In de hoofdstad van Corfu, ook wel Kerkyra genaamd, kun je heerlijk uitgaan. In deze stad vind je vrij veel bars, cafés en discotheken. Met name de jongeren trekken in deze stad vooral naar de nieuwe haven toe. In de buurt van de nieuwe haven zijn namelijk grote en moderne clubs te vinden. Onder andere Apocalpyse, The Hippodrome Club en Cavalieri Roof zijn populaire uitgaansgelegenheden.

In Kerkyra is het met name in het weekend behoorlijk druk in de late uurtjes. Veel mensen gaan naar een club toe, veel mensen gaan naar een café toe en veel mensen blijven tot laat natafelen in één van de restaurantjes. Als je tijdens je vakantie op Corfu uit wilt gaan, ben je hiervoor in Kerkyra zeker aan het juiste adres.

Ipsos

Dit kleine dorpje Ipsos is in het noorden van Corfu gelegen en is vooral beroemd vanwege de leuke feesten. In dit dorpje vind je tal van discotheken, clubs en pubs die tot in de vroege uurtjes openblijven. Met name als je in het noorden van Corfu verblijft, is dit een prima uitvalsbasis voor leuke avonden en nachten.

Kavos

Hou je wel van de Britse gezelligheid? Dan kun je het beste in het plaatsje Kavos gaan stappen. Dit plaatsje is in het zuiden van Corfu gelegen en is vooral onder Britse toeristen heel veel populair. Met name in de hoofdstraat van dit plaatsje vind je veel clubs, discotheken, restaurants en pubs. Aan gezelligheid geen gebrek.

Gouvia

Met name als je nog wat jonger bent, is het aan te raden om naar Gouvia toe te gaan. Deze badplaats op Corfu is vooral onder jongeren heel populair. De Tree Tops en de Cocktailbar Whispers kunnen elke avond op veel jongeren rekenen. Speciaal voor Nederlanders is in Gouvia een bar geopend. De Hollandse The Wild Rose Bar.

Corfu nightlife

Corfu’s nachtleven is een levendige mix van traditie en moderne flair. Na zonsondergang komen de straten tot leven met muziek en gelach in de sfeervolle tavernes van Corfu-stad. Langs de kade schitteren de lichten in het kalme water, terwijl bezoekers genieten van lokale gerechten en drankjes. Voor een bruisende ervaring zijn badplaatsen zoals Ipsos en Kavos bezaaid met bars en clubs waar de muziek tot in de vroege uurtjes doorgaat. Of je nu de voorkeur geeft aan dansen op hits of rustig genieten van live muziek, Corfu heeft veel te bieden in zijn betoverende nachtleven.