Dit zijn de gaafste waterparken op Corfu!

Corfu is een populaire vakantiebestemming en heeft een aantal leuke waterparken om te bezoeken tijdens uw vakantie op het eiland. Hieronder heb ik enkele van de populairste waterparken op Corfu voor u op een rijtje gezet:

Aqualand

Dit is een van de grootste en meest populaire waterparken op Corfu. Het park bevindt zich in het westelijke deel van het eiland, vlakbij de plaats Agios Ioannis, en is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Aqualand biedt een scala aan glijbanen, zwembaden en waterattracties voor alle leeftijden, evenals een apart kinderzwembad en een aantal restaurants en bars op het terrein. Tarieven voor het bezoeken van Aqualand variëren afhankelijk van het tijdstip van het jaar en de leeftijd van de bezoeker, maar een gemiddelde dagkaart kost ongeveer 35 euro voor volwassenen en 25 euro voor kinderen.

Het is ook mogelijk een hotel te boeken bij dit waterpark. Het hotel bekijk je hier op onze website.

Waterland

Dit waterpark ligt in de buurt van de plaats Gouvia, aan de oostkust van het eiland. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Waterland biedt een aantal spannende glijbanen, zwembaden en waterattracties, evenals een apart kinderzwembad en een aantal horecagelegenheden op het terrein. Tarieven voor het bezoeken van Waterland variëren afhankelijk van het tijdstip van het jaar en de leeftijd van de bezoeker, maar een gemiddelde dagkaart kost ongeveer 30 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen.

Kerkyra Water Park

Dit waterpark ligt in het westelijke deel van het eiland, vlakbij de plaats Benitses. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Kerkyra Water Park biedt een aantal glijbanen, zwembaden en waterattracties, evenals een apart kinderzwembad en een aantal horecagelegenheden op het terrein. Tarieven voor het bezoeken van Kerkyra Water Park variëren afhankelijk van het tijdstip van het jaar en de leeftijd van de bezoeker, maar een gemiddelde dagkaart kost ongeveer 25 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen.

Hydropolis Water Park

Dit waterpark ligt in het oostelijke deel van het eiland, vlakbij de plaats Kavos. Het is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer. Hydropolis Water Park biedt een aantal glijbanen, zwembaden en waterattracties, evenals een apart kinderzwembad en een aantal horecagelegenheden op het terrein. Tarieven voor het bezoeken van Hydropolis Water Park variëren afhankelijk van het tijdstip van het jaar en de leeftijd van de bezoeker, maar een gemiddelde dagkaart kost ongeveer 30 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen.

Corfu Water World

Corfu Water World is een waterpark op het Griekse eiland Corfu, gelegen in het westelijke deel van het eiland, vlakbij de plaats Agios Georgios. Het park is gemakkelijk te bereiken met de auto of met het openbaar vervoer en biedt een scala aan glijbanen, zwembaden en waterattracties voor alle leeftijden. Er is ook een apart kinderzwembad en een aantal horecagelegenheden op het terrein. Het park biedt een aantal spannende glijbanen, waaronder de “Black Hole”, een donkere glijbaan met bochten en twists, en de “Kamikaze”, een vrij val glijbaan van 20 meter hoog. Er zijn ook een aantal rustigere glijbanen en zwembaden voor de jongere bezoekers of voor degenen die op zoek zijn naar wat minder actie.

Tarieven voor het bezoeken van Corfu Water World variëren afhankelijk van het tijdstip van het jaar en de leeftijd van de bezoeker, maar een gemiddelde dagkaart kost ongeveer 30 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen. Het park is elke dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur en biedt ook speciale avondtarieven voor degenen die later in de dag willen bezoeken.