Angelica

Griekenland, Corfu
4/5
Deze appartementen zijn gelegen op één van de mooiste plekjes van Corfu. Een vol groen landschap vormt het decor van je eigen schilderij. Je wandelt zo naar het centrum van Agios Gordios. Het complex is knus en kleinschalig en in het restaurant worden de lekkerste Griekse gerechten voor je klaargemaakt door Sophia en Anna. Hier is het elke dag fijn wakker worden met een lekkere kop koffie op het terras, waar de plannen voor vandaag worden gemaakt. Wordt het een relaxte dag aan het zwembad of strand of kies je voor mooie uitstapjes maken? Internet en ontbijt zijn gratis bij Angelica, met leuke activiteiten voor je kinderen en lekker eten en drinken.
Angelica is gelegen in Agios Gordios op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Angelica’ aanbieden. Het prachtige Angelica hotel heeft regelmatig mooie aanbiedingen voor een heerlijke vakantie op Corfu. Kamers zijn voorzien van airco, een kleine keuken en een moderne televisie. Er is ook een koelkast waar je je eten en drinken tijdens de vakantie kunt bewaren. De Hotel Angelica kamers die je kunt boeken zijn allemaal rookvrij.
Bekijk alle prijzen voor Angelica
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Angelica hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Angelica is te boeken vanaf €559 via Prijsvrij.
Het Angelica is te boeken vanaf €599 via Tui.