Faciliteiten

Aparthotel Annaliza

Griekenland, Corfu
3.8/5
Aparthotel Annaliza is een 3 sterren accommodatie gelegen in Ipsos in Griekenland. Als je op zoek bent naar een mooi hotel om je vakantie op Corfu door te brengen, is Aparthotel Annaliza zeker de moeite waard. Bekijk de prijzen van Nederlandse reisaanbieders en boek een goedkope vakantie bij Aparthotel Annaliza. Aparthotel Annaliza heeft gratis internet, een mooi buitenzwembad met ligstoelen en parasols om te kunnen genieten van het warme weer. Ook heeft Aparthotel Annaliza een bad / lounge waar je tussendoor even kunt afkoelen met een biertje of frisdrank.
Aparthotel Annaliza is gelegen in Ipsos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Aparthotel Annaliza’ aanbieden. De hotelkamers van Aparthotel Annaliza zijn uitgerust met een keukentje, koelkast en keukengerei waarmee je tijdens je vakantie eten kunt maken. De hotelkamers hebben een mooi balkon met uitzicht over het zwembad. Het is ook mogelijk om een rookvrije kamer te boeken bij Aparthotel Annaliza, mocht je dit prettig vinden.
Bekijk alle prijzen voor Aparthotel Annaliza
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Aparthotel Annaliza hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Aparthotel Annaliza is te boeken vanaf €520 via Vakantie Discounter.