Zijn er campings op Corfu?

Ben je een liefhebber van kamperen? Ook dan kun je een vakantie naar Corfu gaan boeken. Op dit eiland vind je namelijk meerdere campings terug. Bovendien is het vanuit Italië mogelijk om met de boot naar Corfu toe te reizen. Mocht je wel van een avontuurtje houden, kun je dus met je auto en caravan naar Corfu toe gaan.

Onder andere de volgende campings zijn populair:

Dolphin Camping

In het noorden van Corfu is camping Dolphin gelegen. Een vrij simpele camping, maar wel een camping die veel gezelligheid uitstraalt. Daarnaast is het geweldig dat je op deze camping allerlei oude olijfbomen aantreft. Waar elders ter wereld kun je tussen oude olijfbomen kamperen? Op camping Dolphin in Corfu is het mogelijk.

Camping Dionysus

In het noordoosten van Corfu is Camping Dionysus te vinden. Deze camping bevindt zich op 12 kilometer van de hoofdstad van Corfu, is van meerdere faciliteiten voorzien en heeft een prachtige ligging. De camping bevindt zich namelijk op een heuvel. Het sanitair, het restaurant en het kleine supermarktje zijn fijne faciliteiten op camping Dionysus.

Camping Paleokastritsa

Het plaatsje Paleokastritsa is één van de leukste plekken op Corfu. Bij dit plaatsje vind je ook een hele leuke camping. Deze camping heeft een prachtige ligging en is van eigenlijk alle gemakken voorzien. De camping ligt bovendien direct tegen het strand aan, waardoor je binnen een paar minuten al met je handdoekje op het mooie zandstrand ligt.

Camping Karda Beach

In onze ogen is camping Karda Beach één van de beste campings op Corfu. Dit is te danken aan de ligging, aan de faciliteiten en aan de gezelligheid. Als je een liefhebber van zandstranden bent, is dit niet de beste optie voor je. Bij deze camping is namelijk alleen een kiezelstrand te vinden.

Camping Roda Bach

In het noorden van Corfu vind je ook nog camping Roda Beach. Bij deze camping valt direct het zwembad op, maar ook de prachtige ligging. Lange tijd geleden hebben de eigenaren er voor gekozen om veel bloemen en planten neer te zetten. Dát zorgt er nu voor dat je op deze camping van een prachtige bloemenzee geniet.