Aqualand Corfu

Is het lekker weer op het eiland en heb je het strand inmiddels wel al gezien, maar wil je wel nog lekker afkoelen met water? Dan is er op het eiland zelf een waterpark met allemaal glijbanen en zwembaden. Super leuk voor jong en oud.

Aqualand Corfu wordt met 4,5 sterren beoordeeld van de 5 wat natuurlijk heel goed is! Je wilt logischerwijs zeker weten dat het een leuk waterpark is en het je tijd en geld waard is. De reviews geven voornamelijk aan dat het een heel leuk park is dat voor zowel jong als oud leuk is. Dat betekent dat het niet uitmaakt hoe oud je kinderen zijn of als je jezelf afvraagt of jij nog erheen kan.

Aqualand Corfu reviews

Verder wordt er ook aangegeven dat alles schoon is in het waterpark, zowel de baden als de kleedkamers zijn schoon wat natuurlijk erg belangrijk is! Verder zijn er veel badmeesters aanwezig die ook goed aandachtig opletten. Wat jezelf natuurlijk een fijn gevoel geeft dat je in ieder geval veilig bent mocht er wat gebeuren.

Qua prijs kwaliteitverhouding wordt er ook positief gesproken. Er zijn hele leuke glijbanen voor alle leeftijden en de prijs voor toegang is ook niet duur vinden vele. Er zijn ligbedjes om te liggen mocht je dat willen en kluisjes om je waardevolle spullen in op te bergen indien je niemand hebt om op je spullen te passen. Je mag je eigen flesje water meenemen wat natuurlijk wel al fijn is maar je mag geen andere frisdranken meenemen en eten ook niet. Het eten dat aangeboden wordt is wel ruim. Je kunt van hamburgers tot gyros eten alles wat je wilt is er bijna voor ieder wat wil dus!

Aqualand village Corfu

Overnachten in een pretpark wordt heel vaak gedaan. In warmere landen als Griekenland heb je meer te maken met waterparken gezien de temperaturen. In het aquapark Corfu kun je ook overnachten in het aqualand village! Hier kun je ook gewoon overnachten als je niet het park in gaat en dat hotel gewoon kiest als jouw all-inclusive hotel. Je kunt hier kamers boeken of kleine appartementjes. Ideaal dus als je met een groter gezin bent en alsnog samen in een ruimte wilt zitten in plaats van verschillende kamers.

Buiten het hotel heb je een zwembad die buiten het aquapark staat, daar kun je dus altijd in zwemmen. Eromheen heb je allemaal ligbedjes liggen voor als je eens lekker bij wilt komen van een drukke dag of lekker in de zon wilt liggen. Het leukste van alles is volgens ons dat je onbeperkt toegang hebt tot het aquapark. Ideaal dus als jij even wilt uitrusten aan het zwembad maar de kinderen niet. Dan kunnen zij lekker naar het waterpark en kan jij je momentje aan het zwembad pakken. Als je niks te doen hebt een dag of geen zin hebt om extra geld uit te geven kun je ook lekker een dagje in het aquapark plannen, ideaal toch?