SPLASHWORLD Aqualand Village

Griekenland, Corfu

3/5
Je kiest dit hotel voor héél veel waterpret. Dit hotel in Agios Ioannis beschikt over een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten, een golfslagbad én rustige attracties voor de kleintjes. Je hebt gratis en onbeperkt entree tot het aquapark dat de hoogst mogelijke Splashfactor heeft! Niet alleen de kids genieten van alle waterpret, ook de ouders proberen graag zo’n spannende, supersnelle glijbaan uit. Het hotel is ruim opgezet en je hebt de keuze uit verschillende kamertypes. Naast families met kinderen, is het hotel ook zeer geschikt voor stellen. De waterliefhebber, jong of oud, zal zich hier goed vermaken en zich als een vis in het water voelen. Naast alle waterpret vermaken de kids zich ook in de TUI KIDS’ CLUB. Hier wordt vijf dagen per week sport en spel georganiseerd door onze enthousiaste entertainers. Kortom: het hotel beschikt over álle ingrediënten voor een geslaagde vakantie.
SPLASHWORLD Aqualand Village is gelegen in Agios Ioannis op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘SPLASHWORLD Aqualand Village’ aanbieden.
Beoordeling: 7.9

Bekijk alle prijzen voor SPLASHWORLD Aqualand Village

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het SPLASHWORLD Aqualand Village hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het SPLASHWORLD Aqualand Village is te boeken vanaf €527 via Tui. Vanaf €527