Dit zijn de mooiste resorts in Kassiopi

Kassiopi is een kleine badplaats aan de noordoostkust van het eiland en is bekend om zijn pittoreske setting, prachtige stranden en uitstekende restaurants. Als u op zoek bent naar een luxe vakantiebestemming op Corfu, dan is Kassiopi zeker een goede optie. Hieronder heb ik een lijst samengesteld van enkele van de mooiste hotels en resorts in deze regio.

Corfu Holiday Palace

Dit luxe hotel ligt op een heuvel met uitzicht op de Ionische Zee en biedt een scala aan faciliteiten, waaronder meerdere zwembaden, een spa en een fitnesscentrum. Het hotel heeft ook een eigen strand en een verscheidenheid aan restaurants en bars.

Kassiopi Bay

Dit elegante resort is gelegen aan een privébaai en biedt een scala aan accommodaties, waaronder kamers, suites en villa’s met privézwembad. Het resort heeft ook verschillende zwembaden, een spa, een fitnesscentrum en een eigen restaurant.

Aquis Sandy Beach Resort

Dit luxe resort ligt aan een prachtig zandstrand en biedt een scala aan accommodaties, waaronder kamers, suites en villa’s. Het resort heeft ook meerdere zwembaden, een spa, een fitnesscentrum en verschillende restaurants en bars.

Avra Imperial Beach Resort & Spa

Dit prachtige resort ligt aan een privébaai en biedt een scala aan accommodaties, waaronder kamers, suites en villa’s. Het resort heeft ook verschillende zwembaden, een spa, een fitnesscentrum en verschillende restaurants en bars.

Corfu Mare Boutique Hotel

Dit charmante boutiquehotel ligt aan een privébaai en biedt een scala aan kamers en suites met uitzicht op zee. Het hotel heeft ook een eigen zwembad, een spa en een fitnesscentrum.

Ik hoop dat deze lijst met hotels en resorts in Kassiopi, Corfu u helpt om uw volgende vakantiebestemming te kiezen. Al deze opties bieden luxe accommodaties en uitstekende faciliteiten, dus de persoonlijke smaak zal het verschil moeten maken bij dit lijstje in Kassiopi.