Domes Miramare luxe inrichting

Dit zijn de 5 meest luxe hotels van Corfu

Een vakantie op Corfu is een garantie op een heerlijke tijd. Je geniet van het lekkere weer, je geniet van de fraaie omgeving en je geniet van de vriendelijkheid van de Grieken. Bovendien is het een voordeel dat Corfu vrij groot is, waardoor je uit tal van plaatsjes en accommodaties kunt genieten. Gaat jouw voorkeur hoe dan ook uit naar een luxe hotel? Je maakt hieronder direct kennis met de 5 meest luxe hotels van Corfu.

Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort

Het meest fraaie en luxe hotel is volgens ons het Corfu Imperial Grecotel Exclusive Resort. Dit hotel is van alle gemakken voorzien, ziet er geweldig uit en heeft een sublieme ligging. Vanuit dit hotel kijk je namelijk uit over de zee. Bij dit hotel vind je meerdere zwembaden, prachtige tuinen en tal van andere faciliteiten. Een garantie op een heerlijke en rustgevende vakantie.

Kontokali Bay Resort & Spa

Een ander hotel waar wij erg enthousiast over zijn, is het Kontokali Bay Resort & Spa. In onze ogen is dit meer dan een hotel. Het is namelijk ook een volledig wellness centrum. Bij dit hotel vind je meerdere zwembaden, een fitnessruimte, meerdere tennisbanen en twee privé stranden. Dat is nog eens luxe, niet waar?

Palms and Spas, Corfu Boutique Apartments

Een vrij uniek hotel is het Palms and Spas hotel. Bij dit hotel vind je geen echte hotelkamers, maar allerlei suites en villa’s. Bij deze accommodatie hangt een gemoedelijke sfeer. Bovendien is de ligging subliem, aangezien het hotel direct aan de zee gelegen is. Vanuit dit hotel sta je zo op één van de vele stranden of bezoek je moeiteloos de gezelliger dorpjes in de buurt.

MarBella

Als je van alle gemakken voorzien wilt worden, is het MarBella hotel een prima optie voor je. Dit hotel is in 2014 volledig gerenoveerd en dat merk je aan alles. Het hotel ziet er keurig uit, het hotel is van alle gemakken voorzien en de hotelkamers zijn echt subliem. Dat laatste geldt ook voor het uitzicht.

Aeolos Beach Hotel

Ga je met je kinderen naar Corfu op vakantie? Dan is dit Aeolos Beach Hotel de beste optie voor je. Dit hotel is luxe, maar is ook kindvriendelijk. Dit komt onder andere door het entertainmentteam.