Faciliteiten

Luisa Aparthotel

Griekenland, Corfu
4.4/5
Wil je een vakantie boeken op Corfu met het hele gezin? Dan is Luisa Aparthotel een geschikte keuze. Luisa Aparthotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Sidari in Griekenland. Je kunt bij dit hotel mooie gezinskamers huren, met een eigen balkon en een badkamer. De kamers van Luisa Aparthotel hebben ook een kleine keuken, met een fornuis, keukengerei, een koelkast en een waterkoker. Voor een vakantie op Corfu is Luisa Aparthotel dus een prima hotel om in te verblijven met het gezin. Zoek je naar aanbiedingen bij Luisa Aparthotel? Bekijk de prijzen van verschillende reisorganisaties en boek direct!
Luisa Aparthotel is gelegen in Sidari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Luisa Aparthotel’ aanbieden. Je hoeft je bij dit hotel nooit te vervelen, want je kunt hier aan verschillende activiteiten meedoen. Zo kun je overdag lekker uitrusten bij het zwembad, een potje darten, biljarten of genieten van een drankje bij de bar. Parkeerplaatsen en internet zijn gratis bij Luisa Aparthotel. Voor elektrische auto’s zijn er ook laadpalen te vinden. Voor de kinderen is er ook nog een kinderzwembad, dus je kunt hier de hele dag genieten!
Bekijk alle prijzen voor Luisa Aparthotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Luisa Aparthotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Luisa Aparthotel is te boeken vanaf €476 via Vakantie Discounter.