Faciliteiten

Angelina Aparthotel

Griekenland, Corfu
4.2/5
Angelina Aparthotel is een hotel dat op internet gemiddeld 4 sterren krijgt. Deze accommodatie is gelegen in Sidari in Griekenland. Je kunt hier gebruikmaken van openbare, gratis WiFi, parkeerplaatsen en een ontbijtbuffet. Voor kinderen zijn er activiteiten, met in de avond nog extra entertainment. Het buitenzwembad heeft bedden, stoelen en parasols, met een eigen bar waar je drankjes kunt halen. Verder heeft Angelina Aparthotel ook nog een restaurant waar je ’s avonds kunt eten.
Angelina Aparthotel is gelegen in Sidari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Angelina Aparthotel’ aanbieden. Dit is een rookvrij hotel, dus als je wilt roken zul je even buiten het hotel moeten zijn. Kamers bij dit hotel hebben verder een balkon en kleine keuken met koelkast om eten en drink in te kunnen bewaren. Airconditioning is ook te vinden op de kamers, want het kan natuurlijk warm worden in Griekenland. Over het algemeen vinden de Nederlandse toeristen deze accommodatie erg fijn, met veel positieve beoordelingen en recensies.
Bekijk alle prijzen voor Angelina Aparthotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Angelina Aparthotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Angelina Aparthotel is te boeken vanaf €473 via Vakantie Discounter.