Marilena Sea View

Griekenland, Corfu

3/5
Dit hotel ligt in het dorpje Pyrgi op Corfu, vlakbij het strand van Ipsos. En, de naam verklapt het al, het heeft een fantastisch uitzicht op de Ionische Zee. Het hotel bestaat uit 7 gebouwen. Door de hogere ligging maak je wel altijd even een klim naar je vakantieadres, maar als beloning heb je een prachtig uitzicht. Plof neer op een comfortabel ligbed bij het zwembad en geniet van de rust. Het hotel is alleen voor volwassenen, dus hier hoor je even geen vrolijke kinderstemmetjes. Extra fijn is ook de gratis shuttlebus naar het strand van Ipsos en Barbati. Iets meer zien van de omgeving op Corfu? Huur dan een auto en verken op je gemak dit mooie groene eiland.
Marilena Sea View is gelegen in Pyrgi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Marilena Sea View’ aanbieden.
Beoordeling: 7.8

Bekijk alle prijzen voor Marilena Sea View

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Marilena Sea View hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Marilena Sea View is te boeken vanaf €527 via Tui. Vanaf €527