Faciliteiten

Belle Helene Hotel

Griekenland, Corfu
4.2/5
Belle Helene Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in de plaats Págoi op het eiland Corfu. Het hotel is erg betaalbaar en voor deze prijs heb je een prima verblijf. Belle Helene is een gezinsvriendelijk hotel, met een eigen zwembad en een restaurant. Parkeren is hier gratis, dus je kunt een gehuurde auto hier ook makkelijk neerzetten. Hotelkamers zijn niet al te groot, maar hebben wel een eigen koelkast, balkon en airco. Belle Helene Hotel is dus een prima accommodatie voor als je Corfu wilt verkennen en niet van plan bent dagen in het hotel te blijven. Bovendien kun je in dit hotel overnachten voor een hele redelijke prijs.
Belle Helene Hotel is gelegen in Págoi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Belle Helene Hotel’ aanbieden. Het hotel heeft een aantal voorzieningen waarvan je gebruik kunt maken. Zo kun je gratis je (gehuurde) auto parkeren en gratis verbinden met draadloos internet. Het hotel heeft een buitenzwembad met een bad, een restaurant en in de ochtenden een ontbijtbuffel. Vanaf het hotel kun je ook naar het strand, waar je ook even kunt uitrusten. Verder is dit hotel rookvrij, dus als je wilt roken zul je even naar buiten moeten lopen. Is na een week veel van je kleding vies? Dan kun je ook nog de wasservice en stomerij gebruiken. Er valt bij dit hotel dus genoeg te beleven!
Bekijk alle prijzen voor Belle Helene Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Belle Helene Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Belle Helene Hotel is te boeken vanaf €496 via Vakantie Discounter.