Faciliteiten

Hotel Sea Bird

Griekenland, Corfu
4/5
Hotel Sea Bird is een 3 sterren accommodatie gelegen in Moraitika in Griekenland. Bij dit hotel kun je een heerlijke vakantie boeken, met genoeg activiteiten en mogelijkheden tijdens je verblijf. Zo kun je gratis ontbijten, snelle gratis wifi gebruiken en er zijn gratis parkeerplekken (mocht je een auto willen huren tijdens de vakantie). Activiteiten zijn er genoeg, met een speeltuin voor de kinderen, tafeltennistafel en biljarttafel. Bij Hotel Sea Bird zit ook een restaurant en bij het zwembad heb je een aparte zwembadbar waar je overdag wat te drinken kunt bestellen. Vakantie boeken bij Hotel Sea Bird? Verblijf voor kinderen is hier zelfs gratis, dus je kunt hier een relatief goedkope zonvakantie boeken.
Hotel Sea Bird is gelegen in Moraitika op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.2. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Hotel Sea Bird’ aanbieden. De kamers van Hotel Sea Bird zijn voor de prijs erg goed, met ook de mogelijkheid om gezinskamers te boeken. Hotelkamers hebben uitzicht op de stad of op de bergen. Je hebt op iedere hotelkamer van Sea Bird een badkamer met zowel een bad als een douche, een föhn en handdoeken. De kamers hebben ook een balkon waar je kunt zitten, een zitgedeelte op de kamer en kledingkasten om kleding en spullen in te bewaren tijdens je verblijf. Ook hebben de kamers een televisie en koelkast.
Bekijk alle prijzen voor Hotel Sea Bird
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Hotel Sea Bird hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Hotel Sea Bird is te boeken vanaf €464 via Vakantie Discounter.