The Olivar Suites

Griekenland, Corfu

4/5
Het 5-sterrenhotel The Olivar Suites is een oude 18e-eeuwse olijfoliemolen gelegen in het prachtige landschap van Messonghi. Dit mooie plaatsje bevindt zich in het zuiden van het Griekse eiland Corfu. Het fijne zandstrand ligt voor de deur, zo kan je elke dag genieten van een paar uurtjes zonnen aan zee. Na een lekker ontbijt strijk je neer op je ligbedje en breng je de rest van de dag door aan het heerlijke buitenzwembad. Ga je er liever tussenuit? Bezoek dan de binnenstad van Corfu. Daarna trek je jezelf terug naar je eigen kamer met privezwembad. Luxueus, stijlvol en comfortabel, dat is wat je kunt verwachten van een vakantie in The Olivar Suites! Ben jij klaar voor een ontspannen tijd?
The Olivar Suites is gelegen in Messonghi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘The Olivar Suites’ aanbieden.
Beoordeling: Onbekend

Bekijk alle prijzen voor The Olivar Suites

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het The Olivar Suites hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het The Olivar Suites is te boeken vanaf €1120 via Prijsvrij. Vanaf €1120