Faciliteiten

Gemini Hotel

Griekenland, Corfu
4/5
Gemini Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Messonghi in Griekenland. Het complex ziet er mooi uit, met een groot zwembad, een bar / lounge en een restaurant waar je een hapje kunt gaan eten. Ontbijt is gratis, maar voor internet moet je wel extra betalen. Voor kinderen zijn er activiteiten bij het hotel, er is een apart kinderzwembad en je kunt bij dit hotel ook midgetgolfen. Bij Gemini Hotel hebben ze ook kinderstoelen, dus het is ook mogelijk om met kleinere kinderen een vakantie te boeken in dit hotel. Als je iets verder loopt, kun je voorbij het zwembad ook naar het strand lopen om hier te gaan liggen en zwemmen.
Gemini Hotel is gelegen in Messonghi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Gemini Hotel’ aanbieden. De kamers van Gemini Hotel zijn natuurlijk voorzien van airconditioning, een kleine koelkast en een telefoon. Roomservice is in dit hotel ook aanwezig. De hotelkamers van Gemini hotel zijn rookvrij. Je kunt naast normale kamers ook nog suites boeken. Reis je met kinderen? Dan kun je kiezen voor één van de vele gezinskamers.
Bekijk alle prijzen voor Gemini Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Gemini Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Gemini Hotel is te boeken vanaf €424 via Vakantie Discounter.