Faciliteiten

Blue Princess Beach Hotel & Suites

Griekenland, Corfu
3.8/5
Op zoek naar een geschikt hotel voor een vakantie op Corfu? Blue Princess Beach Hotel & Suites is een 4 sterren accommodatie gelegen in Liapádes in Griekenland. Je kunt hier mooie, ruime hotelkamers boeken met een eigen badkamer en privébalkon. Er zijn kamers voor twee personen verkrijgbaar, maar ook kamers voor als je met de hele familie reist. Kamers van Blue Princess Beach Hotel & Suites hebben een moderne stijl en de kamers zijn erg groot. Verder hebben de suites en hotelkamers nog een televisie en een airco waardoor je ’s nachts lekker kunt slapen. Bekijk alle aanbiedingen bij Blue Princess Beach Hotel & Suites en boek vandaag nog een goedkope vakantie op Corfu.
Blue Princess Beach Hotel & Suites is gelegen in Liapádes op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Blue Princess Beach Hotel & Suites’ aanbieden. Blue Princess Beach Hotel & Suites is leuk voor jong en oud, met speciale activiteiten voor de jeugd, een mooi zwembad met een bar en nog veel meer om te doen. Je kunt via Blue Princess Beach ook auto’s huren om de rest van Corfu te ontdekken. Genoeg te doen dus tijdens je zonvakantie!
Bekijk alle prijzen voor Blue Princess Beach Hotel & Suites
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Blue Princess Beach Hotel & Suites hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Blue Princess Beach Hotel & Suites is te boeken vanaf €577 via Vakantie Discounter.