Faciliteiten

Olympion Village Hotel

Griekenland, Corfu
4.2/5
Olympion Village Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kávos in Griekenland. Als je een vakantie wilt boeken op Corfu, is Kávos een leuke plek om te verblijven. Deze badplaats staat bekend als een fijne bestemming voor zonvakanties op het warme Corfu. Olympion Village Hotel is een betaalbaar hotel, met veel leuke activiteiten voor jong en oud. Bij het hotel zitten een aantal winkeltjes, een mooi zwembad en een restaurant. Je kunt via Olympion Village Hotel ook een auto huren als je een paar dagen weg wilt. Verder heeft het hotel mogelijkheden om te biljarten, een beautysalon, dakterras en gratis ontbijt en WiFi. Een vakantie boeken bij Olympion Village Hotel is dus ideaal en je hoeft je hier geen moment te verdelen.
Olympion Village Hotel is gelegen in Kávos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.3. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Olympion Village Hotel’ aanbieden. Er zijn kamer met een uitzicht op het zwembad, maar ook kamers waarbij je zicht hebt op de bergen. De badkamers bij Olympion Village Hotel hebben een haardroger, douche en toiletartikelen die je kunt gebruiken. Verder hebben de hotelkamers airconditioning, een koelkast, waterkoker en een privébalkon. Je kleding kun je tijdens je vakantie opbergen in de kledingkast op de kamer. Op zoek naar een leuk hotel op Corfu? Boek dan bij Olympion Village Hotel met één van de vele aanbiedingen.
Bekijk alle prijzen voor Olympion Village Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Olympion Village Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Olympion Village Hotel is te boeken vanaf €436 via Vakantie Discounter.