Faciliteiten

Nikos Villas Corfu

Griekenland, Corfu
4/5
Nikos Villas Corfu is een 3 sterren hotel gelegen in Kávos in Griekenland. Bij dit hotel heb je verschillende accommodaties, waaronder snelle, gratis wifi verbinding. Je kunt hier gratis parkeren als je met de auto op vakantie bent, of besluit een auto te huren. Verder heeft het hotel een zwembad, een bar / lounge, opties voor kinderstoelen en een recreatieruimte. Ook zijn er mogelijkheden om fietsen te huren en zijn er verschillende activiteiten voor de kinderen.
Nikos Villas Corfu is gelegen in Kávos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Nikos Villas Corfu’ aanbieden. De kamers van dit hotel zijn uitgerust met airconditioning, omdat het erg warm kan worden op het eiland Corfu. Verder heb je een koelkast, bad en/of douche, televisie en een eigen keukentje met keukengerei. De kamers worden regelmatig schoongemaakt door het personeel. Je kunt vandaag nog een hotelkamer boeken bij hotel Nikos Villas Corfu.
Bekijk alle prijzen voor Nikos Villas Corfu
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Nikos Villas Corfu hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Nikos Villas Corfu is te boeken vanaf €461 via Vakantie Discounter.