Faciliteiten

Mediterranean Blue Resort

Griekenland, Corfu
4.5/5
Mediterranean Blue Resort is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kávos in Griekenland. Dit prachtige resort is leuk voor jong en oud, met veel verschillende faciliteiten en activiteiten voor de hele familie. Mediterranean Blue Resort heeft een mooi zwembad, karaoke, avondentertainment en nog veel meer andere activiteiten die je kunt doen. Zo kun je ook biljarten en tafeltennissen, er zijn mogelijkheden om te BBQen en je kunt de hele dag door wat te eten en drinken bestellen. Fiets of auto huren? Ook dat kun je gemakkelijk doen via de receptie van dit resort. Vakantie boeken bij Mediterranean Blue Resort? Bekijk het aanbod van verschillende reisorganisaties, kies de beste prijs en boek vandaag nog.
Mediterranean Blue Resort is gelegen in Kávos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Mediterranean Blue Resort’ aanbieden. Je kunt bij Mediterranean Blue Resort verschillende kamers boeken. Zo zijn er kamers voor één of twee personen, maar ook grotere gezinskamers voor als je reist met kinderen. Mediterranean Blue Resort heeft zowel rookvrije kamers als kamers voor rokers beschikbaar. Alle kamers zijn voorzien van een privébalkon, koelkast en airco. Wil je wat te eten of drinken hebben? Dan kun je ook gebruikmaken van de roomservice van Mediterranean Blue Resort.
Bekijk alle prijzen voor Mediterranean Blue Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Mediterranean Blue Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Mediterranean Blue Resort is te boeken vanaf €436 via Vakantie Discounter.