Faciliteiten

Island Beach Resort & Annex

Griekenland, Corfu
4/5
Island Beach Resort & Annex is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kávos in Griekenland. Je kunt hier terecht voor een heerlijke zonvakantie op het Griekse eiland Corfu. Je kunt bij Island Beach Resort & Annex genieten van zon, zee en strand, met een mooi zwembad met ligstoelen en parasols, maar ook makkelijk toegang tot het strand. Bij het zwembad zit ook een lounge / bar waar je in de middag lekker een drankje kunt doen met het gezin. In de avond kun je bij de nachtclub regelmatig genieten van muziek van een DJ. Voor een mooie, feestelijke vakantie aan het strand kun je bij Island Beach Resort & Annex dus een prachtige reis boeken.
Island Beach Resort & Annex is gelegen in Kavos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Island Beach Resort & Annex’ aanbieden. De kamers hebben een balkon met tafel en stoelen, een koelkast om flessen water en andere drankjes in te bewaren en een föhn om je haar droog te maken. De kamers hebben een mooie, moderne uitstraling en zien er luxe uit voor de prijs. Kamers zijn allemaal voorzien van een prima badkamer, zijn erg ruim en hebben genoeg kastjes om je spullen in kwijt te kunnen.
Bekijk alle prijzen voor Island Beach Resort & Annex
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Island Beach Resort & Annex hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Island Beach Resort & Annex is te boeken vanaf €504 via Vakantie Discounter.