Faciliteiten

Ekati Mare Hotel & Suites

Griekenland, Corfu
4.3/5
Ekati Mare Hotel & Suites is een hotel met 4.3 sterren op internet. Het hotel ligt in Kávos, op het Griekse eiland Corfu. Je kunt hier verschillende soorten hotelkamers boeken. Zo heb je kamers voor mensen die roken, maar ook rookvrije kamers. Er zijn kamers met uitzicht op het zwembad, op de bergen en op de stad Kávos. Er zijn zelfs allergievrije kamers, kamers met VIP-voorzieningen en nog veel meer opties.
Ekati Mare Hotel & Suites is gelegen in Kávos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Ekati Mare Hotel & Suites’ aanbieden. Parkeren, internet en ontbijtbuffet zijn allemaal gratis. Verder heeft dit hotel enorm veel accommodaties, zoals autoverhuur, terrassen, een restaurant, koffiezaak en zelfs verschillende opties om te sporten. Je kunt je kleding laten wassen en strijken. Ook voor vakanties met kinderen is dit een perfect hotel. Er zijn namelijk veel leuke activiteiten, zoals een binnen- en buitenzwembad.
Bekijk alle prijzen voor Ekati Mare Hotel & Suites
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Ekati Mare Hotel & Suites hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Ekati Mare Hotel & Suites is te boeken vanaf €418 via Vakantie Discounter.