Faciliteiten

Ekati Mare Boutique Resort

Griekenland, Corfu
4.2/5
Ekati Mare Boutique Resort is een 4 sterren accommodatie gelegen in Kávos in Griekenland. Het hotel is erg uitgebreid, met zwembad, skiverhuur met skilessen, gratis parkeerplekken, internet en ontbijt. Verder zit er nog een restaurant, koffiezaak, een dakterras en nog veel meer. Je kunt vanuit het hotel zelfs verschillende sporten en activiteiten proberen, zoals boogschieten, watersporten, snorkelen en tafeltennis. Maaltijden zijn er bij Ekati Mare Boutique Resort in alle soorten en maten. Zo zijn er maaltijden voor bepaalde diëten en voor kinderen. Op dit resort hoef je je geen moment te vervelen.
Ekati Mare Boutique Resort is gelegen in Kávos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Ekati Mare Boutique Resort’ aanbieden. Je kunt bij dit hotel een kamer huren met uitzicht op zwembad, stad of de bergen. Er zijn rookvrije kamers beschikbaar, maar ook kamers voor mensen die wel willen roken. Je kunt zelfs een allergievrije kamer huren, mocht dit een overweging zijn. Verder hebben de hotelkamers allemaal een keuken met koelkast en een waterkoker, een eetgedeelte en een sofa. Kledingkasten en rekken heb je hier ook, dus na aankomst kun je jouw kleding meteen netjes opbergen. Op de kamer heb je verder nog een radio, televisie, kluis voor waardevolle spullen. De badkamer heeft gratis toiletartikelen, föhn en een bad / douche. Tenslotte heeft de kamer ook nog een balkon en uiteraard goede airconditioning.
Bekijk alle prijzen voor Ekati Mare Boutique Resort
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Ekati Mare Boutique Resort hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Ekati Mare Boutique Resort is te boeken vanaf €478 via Vakantie Discounter.