Faciliteiten

Chandris Appartementen

Griekenland, Corfu
4.5/5
De Appartementen van Chandris staan op internet erg hoog aangeschreven, met tussen de 4 en 5 sterren van gasten. De appartementen hebben allemaal airconditioning, kledingrekken en schoonmaakservice. Je kunt hier ook televisie kijken op een flatscreen-tv. Verder heeft ieder appartement een eigen keukentje. Hier vind je een koelkast, keukengerei en een magnetron waarin je maaltijden kunt opwarmen. Je kunt van te voren aangeven of je een rookvrij appartement wilt huren, of een appartement waar je wel mag roken. Kamers zijn verder nog uitgerust met buitenmeubels en BBQ voorzieningen.
Chandris Appartementen is gelegen in Kávos op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Chandris Appartementen’ aanbieden. De appartementen hebben een gratis, snelle internetverbinding, gratis parkeerplekken en een restaurant en snackbar. Het buitenzwembad heeft een ondiep gedeelte voor kleine kinderen, parasols en ligstoelen. Bij het zwembad is ook nog een bar te vinden, waar je drankjes kunt bestellen. Biljarten is ook nog een optie.
Bekijk alle prijzen voor Chandris Appartementen
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Chandris Appartementen hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Chandris Appartementen is te boeken vanaf €332 via Vakantie Discounter.