Faciliteiten

Michelangelo Village

Griekenland, Corfu
4/5
Michelangelo Village is een 4 sterren accommodatie gelegen in Kassiópi in Griekenland. Appartement hotel Michelangelo Village is ideaal voor een typische zonvakantie onder de Griekse zon. De hotelkamers hebben alles wat je nodig hebt tijdens je vakantie, waaronder een kitchenette met koelkast, een bureau en een eigen badkamer met douche. Kamers bij Michelangelo Village hebben verder ook nog een apart zitgedeelte. Vakantie boeken bij Michelangelo Village? Bekijk alle aanbiedingen en boek de goedkoopste vakantie.
Michelangelo Village is gelegen in Kassiópi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Michelangelo Village’ aanbieden. Michelangelo Village heeft een mooi zwembad met meer dan genoeg ligbedden voor alle bezoekers. Het hotel heeft ook een eigen bar en restaurant waar je een hapje kunt eten of tussendoor drankjes kunt bestellen. Kleding kun je tijdens je vakantie ook laten wassen en stomen bij Michelangelo Village. Er zijn ook mogelijkheden om te sporten en actief te blijven tijdens je vakantie.
Bekijk alle prijzen voor Michelangelo Village
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Michelangelo Village hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Michelangelo Village is te boeken vanaf €408 via Vakantie Discounter.