Faciliteiten

Apraos Bay Hotel

Griekenland, Corfu
3.4/5
Apraos Bay Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kassiópi in Griekenland. Vanuit hier heb je een goede thuisbasis voor je vakantie op Corfu. Bij Apraos Bay Hotel kun je zwemmen in het zwembad, maar het hotel ligt ook vlakbij zee. Je hebt dus de keuze uit beide tijdens je vakantie. Vanuit Apraos Bay Hotel kun je gemakkelijk naar Kassiopi voor een leuke dag in dit dorp. Je kunt bij Apraos Bay kiezen voor kamers met een uitzicht op zee, zodat je iedere morgen wakker kunt worden met een mooi uitzicht vanaf het balkon. Op het balkon heb je ook een tafel met stoelen, zodat je hier een hapje kunt eten in de zon. Als je wilt roken moet je dit wel buiten doen, want op de kamers is dit niet toegestaan.
Apraos Bay Hotel is gelegen in Kassiópi op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Apraos Bay Hotel’ aanbieden. Je kunt bij dit hotel gratis parkeren, gebruikmaken van gratis, openbare wifi en je kunt zwemmen in het buitenzwembad. Ontbijten kun je ook doen in het hotel, maar hiervoor kun je ook even naar het dorp gaan. Verder heeft Apraos Bay Hotel nog wat activiteiten voor de kinderen en een lounge bij het zwembad waar je wat kunt drinken.
Bekijk alle prijzen voor Apraos Bay Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Apraos Bay Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Apraos Bay Hotel is te boeken vanaf €379 via Vakantie Discounter.