Faciliteiten

The Royal Grand Hotel

Griekenland, Corfu
4/5
The Royal Grand Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Kanoni in Griekenland. Ben je op zoek naar een mooi hotel op Corfu voor jong en oud? Bij The Royal Grand Hotel kun je kiezen uit verschillende hotelkamers, waaronder bruidssuites en grotere kamers voor het hele gezin. Geniet van een prachtige vakantie met allerlei leuke activiteiten. Niet alleen heeft The Royal Grand Hotel een mooi zwembad, maar ook een restaurant, bar, mogelijkheden om te tafeltennissen, biljarten en nog veel meer leuke activiteiten. Auto huren en het eiland verkennen? Je kunt via de receptie ook gemakkelijk een auto huren tijdens je vakantie. Ben je op zoek naar een diverse vakantie op Corfu, bij een hotel waar je van alles kunt doen? Dan is The Royal Grand Hotel een perfecte optie!
The Royal Grand Hotel is gelegen in Kanoni op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘The Royal Grand Hotel’ aanbieden. Hotelkamers van The Royal Grand Hotel zijn voorzien van een keuken met een waterkoker, koelkast en koffiezetapparaat. Alle kamers hebben een eigen badkamer met bad en douche en toiletspullen. Ook hebben kamers van The Royal Grand Hotel een balkon, bureau en een kledingkast en -rek die je kunt gebruiken tijdens je vakantie.
Bekijk alle prijzen voor The Royal Grand Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het The Royal Grand Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het The Royal Grand Hotel is te boeken vanaf €477 via Vakantie Discounter.