Corfu Holiday Palace

Griekenland, Corfu

4/5
Welkom bij Corfu Holiday Palace! Een fantastisch 5-sterren resort op Het Griekse eiland Corfu in het kustplaatsje Kanoni. Met een binnenzwembad, buitenzwembad en een spa zijn er genoeg plekken waar jij lekker kunt relaxen tijdens je vakantie in Griekenland! Ben je ook liefhebber van het strand? Dat komt goed uit, want het hotel ligt meteen aan het strand. Bovendien ligt Corfu Holiday Palace op een superplek, want om de hoek van het hotel ligt het Vlacherna klooster. Een klein, wit, fotogeniek klooster op een mini-eiland in zee dat tot één van de mooiste plekken van Corfu behoort! Wanneer kom jij Corfu ontdekken vanuit dit luxe hotel?
Corfu Holiday Palace is gelegen in Kanoni op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Corfu Holiday Palace’ aanbieden.
Beoordeling: Onbekend

Bekijk alle prijzen voor Corfu Holiday Palace

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Corfu Holiday Palace hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Corfu Holiday Palace is te boeken vanaf €529 via Vakantie Discounter. Vanaf €529
Het Corfu Holiday Palace is te boeken vanaf €584 via Prijsvrij. Vanaf €584