Faciliteiten

TIME TO SMILE Saint Nicholas

Griekenland, Corfu
4.3/5
Beleef een top vakantie in de eerste TIME TO SMILE op Corfu! Na een grondige verbouwing is Saint Nicholas omgetoverd tot een modern complex waar het je aan niets zal ontbreken. De vernieuwde appartementen in natuurlijke kleuren hebben een inloopdouche, comfortabele bedden en moderne keuken. De heerlijke tuin en het prachtige uitzicht maken het genieten compleet. Je kunt natuurlijk zelf een kopje Nespresso koffie maken in je appartement maar het is ook leuk om bij de coffee bar iets nieuws te proberen en ondertussen te bedenken wat je die dag zult gaan doen. Relaxen bij het zwembad of huur een auto om meer van dit groene eiland te zien. En als je er zelf niet uitkomt is er altijd nog de Nederlandse service host die je graag helpt. Wil je een avond niet zelf koken? Schuif dan aan in het restaurant waar de heerlijkste Griekse gerechten worden geserveerd.
TIME TO SMILE Saint Nicholas is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘TIME TO SMILE Saint Nicholas’ aanbieden. Bij dit 3-sterren hotel kun je mooie hotelkamers boeken, met een televisie, keuken met koelkast en een kluis om je spullen in te bewaren. Saint Nicholas Hotel heeft een (kinder)zwembad, je kunt er biljarten, paardrijden en genieten van nog veel meer leuke activiteiten. Auto huren om Corfu te verkennen? Dan kun je dit ook regelen via de receptie van Saint Nicholas Hotel, waar je 24 uur per dag terecht kunt voor vragen en hulp.
Bekijk alle prijzen voor TIME TO SMILE Saint Nicholas
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het TIME TO SMILE Saint Nicholas hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €544 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €611 via Tui.