Molfetta Beach

Griekenland, Corfu
3.5/5
Dit hotel is basic, maar je krijgt alles wat nodig is. Echt genieten doe je immers buiten hier op Corfu. Dit klassiek ingerichte hotel heeft een perfecte en centrale ligging, je loopt zo het centrum van Gouvia in en het strand ligt voor de deur. ’s Avonds dansen ze hier regelmatig de sirtaki tijdens de Griekse avond of is er live muziek. Aan gezelligheid dus geen gebrek. Molfetta Beach is een kindvriendelijk hotel, met allerlei leuke activiteiten, avondentertainment en een restaurant en bar waar je lekker kunt eten en drinken. Ook huisdieren zijn toegestaan bij Molfetta Beach. Je kunt hier dus op vakantie met de hele familie! Ontbijt en internerverbinding zijn gratis bij Molfetta Beach. Je huurauto kun je ook gratis parkeren bij het hotel.
Molfetta Beach is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Molfetta Beach’ aanbieden. Als je bij Molfetta Beach een vakantie boekt, kun je de keuze maken uit een suite of een grotere kamer voor gezinnen. Wil je kunnen roken op de hotelkamer? Dan zijn er naast de rookvrije kamers ook kamers voor rokers beschikbaar. Op de kamer heb je een koelkast, een balkon waar je even kunt gaan zitten en een televisie.
Bekijk alle prijzen voor Molfetta Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Molfetta Beach hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Molfetta Beach is te boeken vanaf €556 via Prijsvrij.
Het Molfetta Beach is te boeken vanaf €639 via Tui.