Faciliteiten

Ionian Park

Griekenland, Corfu
3.5/5
Door de ligging is dit hotel ideaal voor een ontspannen zon- en strandvakantie naar Gouvia. Het centrum van Gouvia bevindt zich op 500 meter afstand en is eenvoudig te bereiken. Het hotel wordt omringd door een groene schitterende tuin, die zeer geliefd is bij haar gasten! Dit hotel is perfect voor vakantiegangers die op zoek zijn naar een aangenaam, goed geleid hotel met een ontspannen atmosfeer. Kinderen kunnen urenlang genieten van het zwembad en de andere kinderactiviteiten bij Ionian Park hotel. Verder is er ook nog avondentertainment, een mooie bar en een restaurant. Ontbijt, Wifi-verbinding en parkeerplekken zijn gratis bij Ionian Park. Als je een paar dagen een auto wilt huren, kun je deze dus gewoon bij het hotel neerzetten.
Ionian Park is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Ionian Park’ aanbieden. Geniet van een mooie vakantie bij Ionian Park hotel. De rookvrije kamers van dit hotel zijn erg netjes, met een eigen balkon en airconditioning. Op het balkon kun je ’s ochtends lekker een hapje eten of koffie drinken, met een mooi uitzicht over het complex. Kamers hebben verder ook nog een badkamer, een kleine televisie en een koelkastje.
Bekijk alle prijzen voor Ionian Park
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Ionian Park hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Ionian Park is te boeken vanaf €856 via Prijsvrij.