Faciliteiten

Grecotel Lux.Me Daphnila

Griekenland, Corfu
4.5/5
Grecotel Lux Me Daphnila is een 4 sterren accommodatie gelegen in de plaats Gouvia in Griekenland. Ben je op zoek naar een mooi hotel met allerlei activiteiten? Dan is Grecotel Lux Me Daphnila iets voor jou. Je kunt hier van alles doen, waaronder (tafel)tennissen, aerobics in het mooie zwembad of meedoen aan avondentertainment. Er zijn voor de kinderen ook aparte activiteiten, met een kinderclub en speeltoestellen. Willen de volwassenen even lekker uitrusten? Dan is er ook een mooie spa en beautysalon, waar je terecht kunt voor massages en andere behandelingen. Naast het zwembad heb je bij Grecotel Lux Me Daphnila ook nog een privéstrand waar je kunt gaan liggen. Vervoer en huurauto’s kun je regelen via de 24-uursreceptie van Grecotel Lux Me Daphnila. Je kunt hier dus terecht voor een luxe, prachtige vakantie in de Griekse zon.
Grecotel Lux Me Daphnila is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met een hoge score van 8.9. Op deze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Grecotel Lux Me Daphnila’ aanbieden. Je kunt bij dit hotel zowel gezinskamers als kleinere kamers boeken, met een mooi uitzicht vanaf het balkon. De kamers zijn rookvrij en worden vrijwel iedere dag goed schoongemaakt. Ook hebben de kamers nog een televisie voor het bed, zodat je in de ochtenden en avonden in slaap kunt vallen met verschillende Europese zenders. Drankjes en etenswaren kun je bewaren in de koelkast op de hotelkamers van Grecotel Lux Me Daphnila. De airconditioning werkt op de kamers erg goed, dus je zult ’s nachts geen last hebben van de hoge temperaturen op Corfu. Wil jij ook een zonvakantie boeken bij Grecotel Lux Me Daphnila? Bekijk alle aanbiedingen en vind de beste reisorganisatie.
Bekijk alle prijzen voor Grecotel Lux.Me Daphnila
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Grecotel Lux.Me Daphnila hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Grecotel Lux.Me Daphnila is te boeken vanaf €1052 via Vakantie Discounter.