Faciliteiten

Grecotel Eva Palace

Griekenland, Corfu
4.6/5
Grecotel Eva Palace is een 5 sterren accommodatie gelegen in Gouvia in Griekenland. Het hotel heeft hoge beoordelingen en je kunt hier heel veel goed. Naast het zwembad kun je hier (tafel)tennissen, fitnessen en meedoen met avondentertainment. Je kunt verder ook naar de spa en genieten van massages. Bij het hotel zijn een aantal winkels, een dakterras en er is een zwembadbar en restaurant waar je wat kunt eten en drinken. Via het hotel kun je ook een auto huren, of gebruikmaken van de taxi- of busservice. Het hotel heeft verder gratis internet, ontbijt en parkeerplekken voor de gehuurde auto’s zijn ook gratis. Kleding kun je bij Grecotel Eva Palace laten strijken, stomen en wassen.
Grecotel Eva Palace is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.9. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Grecotel Eva Palace’ aanbieden. Naast normale hotelkamers kun je ook suites huren bij Grecotel Eva Palace. Roken is op de kamers niet toegestaan. De kamers worden regelmatig schoongemaakt door het personeel. Je hebt een privébalkon en televisie. Op de kamer kun je ook gebruikmaken van roomservice.
Bekijk alle prijzen voor Grecotel Eva Palace
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Grecotel Eva Palace hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Grecotel Eva Palace is te boeken vanaf €1170 via Vakantie Discounter.