Dreams Corfu Resort & Spa

Griekenland, Corfu

4/5
Natuurlijk boek je een riante kamer in dit hotel wanneer je Gouvia op Corfu als zonbestemming kiest. Dit is namelijk het enige hotel dat pal aan het kleine strand van de populaire Griekse havenplaats ligt en óók nog in het centrum ligt. Wandel door de mooie grote tuin een paar trappen af en je ziet dat de beachbar open is. De volleybalwedstrijd begint. Kinderen ravotten in het zwembad. Het sympathieke personeel reikt met alle liefde een scala aan mogelijkheden aan. Animatie voor het hele gezin. En voor stellen is er een rustige plek aan het lagune zwembad. Italiaanse, Aziatische of Griekse maaltijden, het water loopt je in de mond, alleen al bij het zien van al die heerlijke gerechten.
Dreams Corfu Resort & Spa is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.1. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Dreams Corfu Resort & Spa’ aanbieden.
Beoordeling: 8.1

Bekijk alle prijzen voor Dreams Corfu Resort & Spa

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Dreams Corfu Resort & Spa hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Dreams Corfu Resort & Spa is te boeken vanaf €1093 via Tui. Vanaf €1093