Alua Dreams Corfu Resort and Spa

Griekenland, Corfu

Het 4-sterren Alua Corcyra Beach heeft een schitterende ligging in de badplaats Gouvia. Het ligt direct aan een zand-/kiezelstrand en vlakbij winkels. Er zijn talloze sportmogelijkheden en er is afwisselende animatie. Daarnaast zijn er 3 zwembaden, 3 restaurants en een vele voorzieningen voor de kids. Zo is er een leuke kidsclub, een speeltuin en een menu speciaal voor de kleintjes. En in de avond kun je met het hele gezin genieten van livemuziek of een spetterende show. De traditionele Griekse gastvrijheid wordt hier perfect gecombineerd met moderne stijl! Wanneer ga jij vakantie vieren in dit heerlijke hotel op Corfu?
Alua Dreams Corfu Resort and Spa is gelegen in Gouvia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Alua Dreams Corfu Resort and Spa’ aanbieden.
Beoordeling: Onbekend
4/5

Bekijk alle prijzen voor Alua Dreams Corfu Resort and Spa

Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Alua Dreams Corfu Resort and Spa hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het Alua Dreams Corfu Resort and Spa is te boeken vanaf €1414 via Prijsvrij. Vanaf €1414