Faciliteiten

Villa Yannis

Griekenland, Corfu
4/5
Villa Yannis is een 3 sterren accommodatie gelegen in Dassia in Griekenland. De appartementen van Villa Yannis zijn een goede accommodatie om te verblijven tijdens een vakantie op het eiland Corfu. De appartementen zijn allemaal uitgerust met veel voorzieningen. Zo heeft iedere kamer een keukentje met een koelkast, kookgerei en een magnetron. Flessen water staan na aankomst voor je klaar. De appartementen zijn goed geluidsdicht, waardoor je geen last zult hebben van lawaai tijdens je verblijf. Bestellen via roomservice? Ook dat is mogelijk bij deze appartementen.
Villa Yannis is gelegen in Dassia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Villa Yannis’ aanbieden. De appartementen van Villa Yannis hebben verschillende activiteiten waarvan je kunt genieten. Zo kun je kunt gaan biljarten, tafeltennissen of zwemmen in het zwembad. Ontbijt kun je krijgen op de hotelkamer en er zijn zelfs mogelijkheden om een avond je BBQen tijdens je verblijf. Villa Yannis heeft een snackbar waar je eten en drinken kunt bestellen, je kunt kleding laten wassen en vervoer van en naar de luchthaven is voor je geregeld. Voor de kinderen zijn er verder ook nog leuke activiteiten en het is mogelijk om via Villa Yannis fietsen of een auto te huren.
Bekijk alle prijzen voor Villa Yannis
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Villa Yannis hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Villa Yannis is te boeken vanaf €458 via Vakantie Discounter.