Faciliteiten

Tryp by Wyndham Corfu Dassia

Griekenland, Corfu
4/5
Tryp by Wyndham Corfu Dassia is een 4 sterren hotel gelegen in Dassia, een stad in Griekenland. Dit hotel krijgt op internet hele goede reviews van Nederlandse reizigers. Je kunt hier onder andere gebruikmaken van gratis wifi verbinding, gratis parkeerplekken voor (gehuurde) voertuigen en het zwembad. Kinderen kunnen gratis verblijven en genieten van avondentertainment, tafeltennis en andere activiteiten. Tryp by Wyndham Corfu Dassia heeft ook nog een ruimte om te sporten en fitnessen.
Tryp by Wyndham Corfu Dassia is gelegen in Dassia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Tryp by Wyndham Corfu Dassia’ aanbieden. Je hebt verschillende soorten kamers in dit hotel, waaronder hotels met uitzicht op het zwembad, bergen en bezienswaardigheden. Er zijn ook luxe suites en rookvrije kamers. Alle kamers hebben een bureau, koelkast, inloopdouche en een televisie. De douche heeft ook badjassen en de kamers worden schoongemaakt door personeel. Tenslotte hebben alle kamers airconditioning, voor als het ’s avonds warm wordt.
Bekijk alle prijzen voor Tryp by Wyndham Corfu Dassia
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Tryp by Wyndham Corfu Dassia hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Tryp by Wyndham Corfu Dassia is te boeken vanaf €755 via Vakantie Discounter.