Dassia Beach

Griekenland, Corfu
3/5
In dit hotelis er geen beter begin van de dag dan een duik te nemen vanaf de privé-steiger van het hotel. Plons! Je bent klaar om kennis te maken met de oprechte Griekse gastvrijheid. Bij het smakelijke terrasontbijt aan de Ionische Zee bijvoorbeeld. En dat goede boek? Dat lees je in één keer uit in de natuurlijke schaduw van de olijf- en eucalyptusbomen. Verder heeft Dassia Beach hotel een eigen bar / lounge, activiteiten voor de kinderen en een eigen snackbar / restaurant. Ontbijt en internetverbinding zijn gratis bij Dassia Beach. De hele dag zon en zee, relaxed! Hier kun je vakantievieren zoals vakantievieren bedoeld is.
Dassia Beach is gelegen in Dassia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Dassia Beach’ aanbieden. Kamers bij Dassia Beach hotel hebben alles wat je zoekt tijdens een zonvakantie. De kamers zijn lekker koel door de airco, hebben een eigen keukentje met koelkast en een eigen balkon. Hotelkamers aan de voorkant hebben een prachtig uitzicht over de zee en het strand van Corfu. Verder hebben Dassia Beach kamers een telefoon waarmee je de receptie, restaurants en kunt bellen voor activiteiten in de buurt.
Bekijk alle prijzen voor Dassia Beach
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Dassia Beach hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Dassia Beach is te boeken vanaf €435 via Prijsvrij.
Het Dassia Beach is te boeken vanaf €597 via Tui.