Faciliteiten

Corfu Palma Boutique Hotel

Griekenland, Corfu
4.3/5
Corfu Palma Boutique Hotel is een 4 sterren accommodatie gelegen in Dassia in Griekenland. Ben je op zoek naar een mooi hotel op het Griekse eiland Corfu? Dan is Palma Boutique Hotel een goede optie. Dit hotel is een budgetoptie in het prachtige Dassia. Je kunt hier voor een relatief goedkope prijs genieten van een mooie vakantie. Palma Boutique Hotel heeft een buitenzwembad met een ondiep gedeelte voor kinder. Internet is gratis bij dit hotel en er is ook een restaurant en bar waar je kunt eten en drinken. Palma Boutique Hotel ligt ook dicht bij het strand, dus dit is ook een optie tijdens je verblijf.
Corfu Palma Boutique Hotel is gelegen in Dassia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Corfu Palma Boutique Hotel’ aanbieden. De kamers van Palma Boutique Hotel zijn voorzien van airconditioning, wat erg fijn is gezien de warme temperaturen op Corfu. Alle kamers hebben verder ook een badkamer met douche, handdoeken en een koelkast om je etenswaren en drinken in te bewaren tijdens je vakantie. Palma Boutique Hotel is geen luxe, uitgebreid hotel maar je kunt hier voor een relatief goedkope prijs goed overnachten tijdens je Corfu zonvakantie. Boek vandaag nog bij Palma Boutique Hotel via één van de Nederlandse reisorganisaties.
Bekijk alle prijzen voor Corfu Palma Boutique Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Corfu Palma Boutique Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Corfu Palma Boutique Hotel is te boeken vanaf €710 via Vakantie Discounter.