Faciliteiten

Amalia Hotel

Griekenland, Corfu
3.8/5
Amalia Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Dassia in Griekenland. Hotelkamers van Amalia Hotel hebben een prachtig uitzicht op de zee, of op de bergen van Dassia. Zoek je een mooi hotel om een zonvakantie te boeken? Bij Amalia Hotel kun je de hele dag door zwemmen en genieten van snacks en drankjes bij de bar. Er is genoeg entertainment voor jong en oud, met verschillende spellen, biljart, speelgoed voor kinderen en avondentertainment. Je kunt bij Amalia Hotel ook fietsen huren en meedoen met fietstochten. Auto’s en taxi’s kun je ook regelen via de receptie, waar je 24 uur per dag terecht kunt voor vragen, informatie en meer.
Amalia Hotel is gelegen in Dassia op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.6. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Amalia Hotel’ aanbieden. Bij Amalia Hotel krijg je een kamer met een eigen badkamer met toiletspullen, douche en föhn. Verder hebben de hotelkamers een koelkast en minibar, strijkijzer en een kledingrek waarop je jouw kleding kunt drogen tijdens je verblijf. Tenslotte hebben de kamers van Amalia Hotel ook een kledingkast, televisie en een wekker. Je hebt bij Amalia Hotel dus alles wat je nodig hebt voor een geslaagde zonvakantie!
Bekijk alle prijzen voor Amalia Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Amalia Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Amalia Hotel is te boeken vanaf €807 via Vakantie Discounter.