Faciliteiten

City Marina Hotel

Griekenland, Corfu
4/5
City Marina Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Corfu-Stad in Griekenland. Wil je een heerlijke zonvakantie boeken in Corfu-Stad? In de hoofdstad van het eiland Corfu kun je van alles doen. Er zijn hier veel leuke activiteiten, goede restaurants en cafés, mooie stranden en zwembaden. Wil je een vakantie boeken in de stad, dan kun je terecht bij City Marina Hotel. Bij dit hotel vind je regelmatig mooie aanbiedingen. Als je op zoek bent naar een mooie kamer en een hotel met weinig extra faciliteiten, dan is City Marina Hotel een ideale optie. Voor een relatief lage prijs kun je vanuit hier de stad en de rest van het eiland ontdekken.
City Marina Hotel is gelegen in Corfu Stad op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘City Marina Hotel’ aanbieden. Als je een kamer boekt bij City Marina krijg een een mooie, rookvrije suite met een eigen balkon. Op de kamers kun je altijd gebruikmaken van airconditioning, koelkast en een televisie. Het hotel heeft verder ook nog gratis WiFi verbinding en ontbijtbuffet voor gasten. Wil je ook een vakantie boeken op het Griekse eiland Corfu? Bekijk de aanbiedingen van City Marina Hotel en boek vandaag nog.
Bekijk alle prijzen voor City Marina Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het City Marina Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het City Marina Hotel is te boeken vanaf €610 via Vakantie Discounter.