Faciliteiten

Penelope Hotel

Griekenland, Corfu
4,5/5
Penelope Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in de mooie plaats Boukari, op het Griekse eiland Corfu. Je kunt hier prachtige kamers boeken voor twee personen, maar ook voor het hele gezin. Je hebt vanuit de hotelkamers een prachtig uitzicht over de zee. Alle kamers van Penelope Hotel zijn voorzien van airconditioning, een balkon en een koelkast waar je eten en drinken in kunt bewaren tijdens jouw vakantie in Boukari. Op alle kamers vind je ook een flatscreen televisie, waar je tijdens je vakantie TV of films kunt kijken. Het is mogelijk om rookvrije kamers te boeken bij Penelope Hotel, maar er zijn ook speciale kamers voor mensen die willen kunnen roken.
Penelope Hotel is gelegen in Boukari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met hoge score van 9/10. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Penelope Hotel’ aanbieden. Bij dit hotel heb je gratis WIFI en ontbijt. Vervoer van en naar de luchthaven van Corfu is geregeld en je kunt bij dit hotel genieten van allerlei activiteiten. Zo is er zowel een zwembad als toegang tot het strand, er is een koffiezaak en activiteiten voor de kinderen. Overdag en ’s avonds kun je wat eten en drinken bij het restaurant en het café. Dagje een auto huren om meer van Corfu te zien? Dan kun je een huurauto regelen via Penelope Hotel.
Bekijk alle prijzen voor Penelope Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Penelope Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Penelope Hotel is te boeken vanaf €431 via Vakantie Discounter.