Faciliteiten

Golden Sunset

Griekenland, Corfu
4/5
Golden Sunset is een 3-sterren accommodatie gelegen in Boukari in Griekenland. Je kunt bij Golden Sunset Hotel genieten van zon, zee en strand tijdens je vakantie op Corfu. Vervoer naar de luchthaven is geregeld door het hotel, dus na aankomst kun je meteen met de bus naar Golden Sunset. Als je aankomt kun je meteen uitrusten op één van de ligstoelen bij het zwembad, of met je handdoek op het strand gaan liggen. Bij Golden Sunset zit ook een restaurant en bar, waar je de hele dag bier, wijn of champagne kunt bestellen. Verder zit er bij Golden Sunset ook een souvenirwinkel en een koffiezaak. Ben je op een speciaal dieet of eet je geen vlees? Dan zijn er ook genoeg speciale gerechten bij het restaurant van Golden Sunset. Ontbijt en internet zijn gratis tijdens je verblijf. Dagje naar Boukari of een andere plaats op Corfu? Bij Golden Sunset kun je zowel fietsen als auto’s huren, die je gratis kunt parkeren.
Golden Sunset is gelegen in Boukari op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Golden Sunset’ aanbieden. Golden Sunset is een rookvrij hotel, met mooie en schone kamers die je kunt boeken. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, haardroger en toiletspullen. Alle kamers hebben verder een koelkast met flesjes water, een televisie, wekker en telefoon. Je waardevolle spullen kun je bewaren in de laptopkluis die je op de kamers kunt vinden. Wil jij ook een vakantie boeken bij Golden Sunset? Bekijk het aanbod en boek vandaag.
Bekijk alle prijzen voor Golden Sunset
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Golden Sunset hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Golden Sunset is te boeken vanaf €712 via Vakantie Discounter.