Faciliteiten

Benitses Bay View Hotel

Griekenland, Corfu
3.8/5
Wil jij een zonvakantie boeken op het Griekse eiland Corfu? Benitses Bay View Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Benitses in Griekenland. Benitses is een mooie badplaats waar je een leuke vakantie kunt boeken voor jong en oud. De hotelkamers van Benitses Bay View zijn uitgerust met een eigen badkamer en een koelkast. Ben je van plan om vooral actief te zijn tijdens je vakantie? Dan zul je niet meer nodig hebben. Boek daarom een vakantie bij Benitses Bay View Hotel. Bekijk alle aanbiedingen en boek via één van de vele reisorganisaties.
Benitses Bay View Hotel is gelegen in Benitses op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Benitses Bay View Hotel’ aanbieden. Bij dit rookvrije hotel kun je genieten van een onbezorgde zonvakantie. Iedere ochtend kun je lekker ontbijten, maar Benitses Bay View Hotel heeft ook een restaurant waar je kunt avondeten en een bar waar je tussendoor eten en drinken kunt bestellen. Huisdieren zijn toegestaan bij dit hotel en er zijn ook genoeg activiteiten voor de kinderen. Benitses Bay View Hotel is dus een ideale bestemming voor een zonvakantie met de hele familie.
Bekijk alle prijzen voor Benitses Bay View Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Benitses Bay View Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Benitses Bay View Hotel is te boeken vanaf €475 via Vakantie Discounter.