Faciliteiten

Pantokrator Hotel

Griekenland, Corfu
4.4/5
Pantokrator Hotel is een 3 sterren accommodatie gelegen in Barbati in Griekenland. Barbati is een mooie badplaats waar veel mensen een zonvakantie boeken. Pantokrator Hotel is een populaire plek om te verblijven, omdat dit hotel een goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. De kamers zijn simpel ingericht, maar hebben alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf. Een mooie badkamer, fijne bedden en een koelkast om je etenswaren en drinken in te bewaren. Ook hebben de hotelkamers uiteraard een eigen terras of balkon, zodat je ook ’s ochtends of ’s avonds laat kunt genieten van de hoge temperaturen op het eiland. Boek ook een zonvakantie bij Pantokrator Hotel. Bekijk de prijzen van verschillende reisbureaus en boek de goedkoopste vakantie.
Pantokrator Hotel is gelegen in Barbati op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.8. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Pantokrator Hotel’ aanbieden. Het hotel is diervriendelijk, je kunt gratis gebruikmaken van WiFi, ontbijtbuffet en de parkeetplaatsen van het hotel. Een auto kun je huren via de 24-uursreceptie. Verder kun je bij dit hotel ook genieten van allerlei andere activiteiten, waaronder paardrijden, karaoke, biljart, tafeltennis en nog veel meer. Je kunt ook meedoen met wandelingen. Als je terugkomt kun je dan weer afkoelen in het zwembad, of een drankje bestellen bij de bar. Heb je een allergie of een speciaal dieet? Bij het restaurant kun je kiezen uit verschillende menu’s, dus dat is geen probleem.
Bekijk alle prijzen voor Pantokrator Hotel
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Pantokrator Hotel hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Pantokrator Hotel is te boeken vanaf €554 via Vakantie Discounter.