Nautilus Barbati

Griekenland, Corfu
3.9/5
In dit hotel op Corfu kom je tot rust en kun je je batterij weer even helemaal opladen. Dit hotel ligt namelijk in de groene heuvels van Corfu en heeft een waanzinnig uitzicht op zee. De kamers hebben een bescheiden en traditionele inrichting, maar met zo’n uitzicht vanaf je balkon heb je eigenlijk ook niet veel meer nodig. Naast het fijne zwembad vind je hier een zonneterras met een bar aan zee. Hiervoor moet je wel even een klim maken, maar dan heb je ook wat! Heerlijk in de zon genieten van het water dat tegen de rotsen kabbelt of je snorkelspullen pakken om de onderwaterwereld van Corfu te ontdekken, wat wil je nog meer? Parkeren, wifi en ontbijt zijn gratis bij Nautilus Barbati en huisdieren zijn toegestaan. Andere activiteiten die je kunt doen via het hotel zijn vissen, skiën en tafeltennissen. Je hoeft je dus geen moment te vervelen bij Nautilus Barbati!
Nautilus Barbati is gelegen in Barbati op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 7.7. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Nautilus Barbati’ aanbieden. Alle kamers van dit hotel zijn voorzien van een prachtig uitzicht, een eigen balkon en een keukentje met koelkast. De kamers zijn niet heel luxe of uitgebreid, maar voor een zonvakantie op Corfu zul je niet meer nodig hebben. Nautilus Barbati is een ideale thuisbasis tijdens jouw vakantie onder de Griekse zon.
Bekijk alle prijzen voor Nautilus Barbati
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Nautilus Barbati hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Nautilus Barbati is te boeken vanaf €445 via Prijsvrij.
Het Nautilus Barbati is te boeken vanaf €571 via Tui.
Het Nautilus Barbati is te boeken vanaf €697 via Vakantie Discounter.