Faciliteiten

Appartementen Captains Barbati

Griekenland, Corfu
4.2/5
Appartementen Captains Barbati is een 3 sterren accommodatie gelegen in Barbati in Griekenland. De Captains Barbati Appartementen hebben verschillende mogelijkheden als het gaat om amusement. Zo is er een zwembad, bar waar je drankjes kunt bestellen en een dakterras. Je kunt via het hotel auto’s en fietsen huren, om de buurt te verkennen. Een vakantie boeken bij Appartementen Captains Barbati is erg fijn, omdat je hier de mogelijkheid hebt om je kleding te laten wassen. Ook kun je vervoer regelen van en naar het vliegveld. Ontbijt en internet zijn bij deze appartementen ook gratis.
Appartementen Captains Barbati is gelegen in Barbati op Corfu. Dit hotel wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4. Op onze website zie je direct welke reisorganisaties het hotel ‘Appartementen Captains Barbati’ aanbieden. Als je met de familie op vakantie bent kun je bij Captains Barbati ook kiezen voor speciale gezinskamers. Verder is het mogelijk om te kiezen uit rookvrije kamers of kamers waar je wel kunt roken. Appartementen hebben een keukentje met een minibar, koelkast en spullen om mee te koken. Ook is er een magnetron om voedsel op te warmen. Verder zijn de appartementen voorzien van een strijkijzer, föhn en een bureau waaraan je kunt zitten. Thee of koffie zetten is ook een optie.
Bekijk alle prijzen voor Appartementen Captains Barbati
Bent u opzoek naar de reisorganisatie waarmee u de goedkoopste vakantie kunt boeken naar het Appartementen Captains Barbati hotel in Corfu? Wij vergelijk hieronder de actuele prijzen.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €471 via Vakantie Discounter.
Het TIME TO SMILE Saint Nicholas is te boeken vanaf €479 via Tui.
Het Appartementen Captains Barbati is te boeken vanaf €404 via Vakantie Discounter.